Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien
1 Happylobster
Pikavisiitti Mathildedalissa
3 Elokuu 2020
Olin kerännyt tatteja jo muutamankin kerran, perannut suurimmat jo metsässä ja loput sitten mökillä, heittäen perkeet pitkin metsätonttia. Kunnes yhtäkkiä eräänä yönä (miksi ihmeessä tämmöiset asiat tulevatkin mieleen juuri yöllä? ) muistin, että ei hitto, eihän niin saakaan tehdä, kun ne kaikki pitää säästää ja keittää liemeksi. Hyvä, että ei yöunet siltä yötä menneet! Siispä seuraavana päivänä takaisin metsään, nyt koriin kelpasivat B-luokankin, ellei jopa C tai D, sienet, sillä liemeen voit käyttää lähes mitä vaan, mikä ei ole mätää.
Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien