Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien
25 Syyskuu 2018
Viikonlopun mökkivieraille tein uunikasviksia ja vasta ruokailun jälkeen huomasin unohtaneeni myskikurpitsan keittiön sivutasolle. Kurpitsa sitten kulki kanssani takaisin kotiin ja tarkoitus oli paahtaa sitä uunissa oliiviöljyllä valeltuna ja hiutalesuolalla maustettuna. Eteeni kuitenkin osui Instragramin uutisvirrasta varsinainen herkku! Myskikurpitsa-vuohenjuustoröstit 8-10 kpl 1 (n 800 g) myskikurpitsa 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna 2 kananmunaa 1 dl vehnäjauhoja 1 rkl tuoretta rosmariinia silputtuna 1/4 tl muskottipähkinää 1 tl suolaa 1 tl rosepippuria murskattuna 4 rkl oliiviöljyä 1 pkt (200 g) vuohenjuustoa Kuori myskikurpitsa, jos haluat. Voit siis raastaa sen kuorineen, mutta halkaise ensin ja poista siemenet.
Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien