Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien
4 Lokakuu 2018
Banoffee on yksi suosikkini jälkiruokien joukossa. Helppoa valmistaa ja aivan äärettömän herkullista. Aikaisempi kokeiluni löytyy täältä, klik. Perinteisesti annosmaljassa tarjottavaa, kermavaahdolla kuorrutettua herkkua lähestytään nyt vähän eri kulmasta. Banoffeepalat 100 g voita 2 banaania 2 dl sokeria ½ dl rypsiöljyä (ei kylmäpuristettua) 1 rkl sitruunamehua 4 kananmunaa 7 (100 g) Digestive-keksiä 3 dl vehnäjauhoja 2 tl vaniljasokeria 1 tl leivinjauhetta ½ tl suolaa Päälle 1 prk (397 g) karamellisoitua maitotiivistettä eli dulce de lechea 1-2 dl kuivattuja banaanilastuja 2-3 Digestive-keksiä Karamellisoidun maitotiivisteen käyttö oli minulle uutta.
Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien