Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Hannan soppa
BITES VALLILA – LAATUBURGEREITA TEOLLISUUSALUEELLA
1 Huhtikuu 2018
Kokkiurani alussa olin töissä kreikkalaisessa ravintolassa, jossa sain tutustua maukkaiden makujen välimerelliseen keittiöön. Yksi lemppariruoistani tuohon aikaan oli kreikkalainen pitkään haudutettu lihapata, stifado, jossa parasta olivat pehmoisiksi kypsyneet salottisipulit. Nyt halusin pääsiäisen kunniaksi kehitellä kasvisversion, josta tulikin aivan hullun hyvää! Nyhtökaurastifado sai joukkoonsa punaisia ja keltaisia pikkusipuleita sekä pakastimesta löytyneitä kantarelleja. Stifadon juju on mausteissa, joiden ansiosta tämä pataruoka sopisi hyvin pääsiäisen lisäksi joulupöytäänkin.
Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien