Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Hannan soppa
TASTE OF HELSINGIN RAVINTOLAT 2018
13 Huhtikuu 2018
Eurooppalaiset parsat ovat täällä – se jos mikä on varma kevään merkki! Ja eilen bongasin vielä ensimmäisen pikkuruisen nokkosen pihalta, BEST! En ole enää vuosiin keittänyt parsaa, pidän siitä hurjan paljon enemmän paistettuna tai paahdettuna. Tämän sesongin ensimmäiset parsat tyrkkäsin uuniin simppelisti öljylorauksen ja suolan kanssa. Paahdettu parsa on herkkua sellaisenaan, mutta vielä ihanampaa esimerkiksi keitetyn kananmunan, marinoidun punasipulin ja veikeän kaprisvinegretin kanssa.
Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien