Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
8 Maaliskuu 2018
Kasviproteiinituotteiden valikoima on kasvanut räjähdysmäisesti parin viime vuoden aikana. Yksi uutuus tällä saralla on pakastealtaasta löytyvä nyhtöherne, jonka kanssa olen kokkaillut jo useamman kerran vallan menestyksekkäästi – toisin sanoen: maistuu taaperoillekin. Nyhtöhernetortillat on uusin herkkumme ja niiden kanssa maistuu sesongin hedelmästä kiivistä tehty salsa. Olen jotenkin päästänyt itseni unohtamaan koko kiivin olemassaolon, vaikka lapsena se oli ihan lemppari hedelmäni. Kaikista parasta se oli lusikalla kuorestaan syötynä, mutta ei tämä kiivisalsa kakkoseksi jää (ja nyt kun kiivivauhtiin taas päästiin, niin yksi parhaimmista raakakakuistahan on tämä muutama vuosi sitten postaamani kiivi-inkiväärikakku!
Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien