Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
21 Maaliskuu 2018
Olen simppelien leivonnaisten ystävä ja teenkin luvattoman usein yksinkertaisia, mutta ah niin ihania hedelmä-murupaistoksia jälkkäriksi. Jostain syystä olen ollut hieman mielikuvitukseton näiden paistosten maustamisen suhteen, mutta kun bongasin uutukaisesta Brunssikirjasta lakulla maustetun paistoksen, piti sitä kokeilla heti. Lakritsainen omena-luumupaistos oli juuri niin veikeän makuista, kuin miltä se kuulostaa ja iltapäiväkahville kutsumani naapurin rouvakin pyyteli heti reseptiä. Tässä on kuulkaa ihana yllättäjä brunssi- tai kahvipöytään! Kuva: Jenni Häyrinen, Brunssikirja Kevään kauneinta keittokirjaa juhlittiin viime viikolla kahvila Blossomissa.
Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien