Parhaat Ruokablogit

Hannan soppa

FRITEERATUT OLIIVIT KAHDELLA TAPAA

5 Joulukuu 2018

Friteeratut oliivit ovat jotain ihan kreisiä. Eivät missään nimessä mikään nopeasti valmistuva tarjottava, mutta ehdottomasti vaivan arvoinen. Näillä teet vaikutuksen jokaikiseen pikkujouluvieraaseen (tai herkuttelet keskenäsi viinilasillisen ja hyvän leffan kera). Jumbo-oliivit täytetään sitruunan kuorella ja timjamilla maustetulla ricotalla (tai vegaanisella tuorejuustolla), paneroidaan ja uppopaistetaan ihanan rapsakoiksi ja tajunnanräjäyttävän hyviksi palleroiksi. Resepti on alkujaan Meri-Tuuli Väntsin ja Pipsa Hurmerinnan ihanasta Samassa Liemessä -kirjasta.

Alkuruoat Gluteeniton Joulukalenteri oliivit pienet herkut ricotta vegaani

Lue koko juttu täältä »

Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »