Gurmee.net on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Gurmee.net
Palan tunne kurkussa hellitti pätkäpaastolla
4 Lokakuu 2021
Korvapuustien teko on minulle aina vähän ihmetys - ne joko onnistuvat tai leviävät. Samasta taikinasta tehty satsi saattaa ensin onnistua ja sitten pari viimeistä pellillistä levähtää täysin. Viimeisimmän Yhteishyvä-lehden Sesonki-reseptivihkosta (5/2021) osui silmiin solmupullien ohje. Ynnäilin mielessäni kaappien kätköissä olevia aineksia ja totesin että minulla hyvinkin löytyisi ainekset pullasatsiin. Jos olet koukussa Gateau-leipomon tai Espresso Housen kardemummapulliin, RAKASTUT näihin!
Gurmee.net on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien