Gurmee.net on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
21 Elokuu 2023
Tänään siivoillessa silmät osui sipulikoriin, jossa olevat sipulit alkoivat lähestyä “saatan kohta nahistua” -vaihetta ja ruokahävikki harmittaa, joten mieleen tuli pikkelöidyt sipulit. Pikkelöinti on loistava tapa pidentää sipulien ikää ja lisätä makua ruokiin! Pikkelöinti on perinteinen elintarvikkeiden säilöntämenetelmä, jossa ruoka-aineet upotetaan happamaan liemeen tai etikkaan, joka sisältää yleensä suolaa, sokeria ja erilaisia mausteita. Tämä vanha luottomenetelmä auttaa säilyttämään ruoan tuoreuden ja estämään haitallisten mikrobien kasvun, mikä pidentää säilyvyyttä ja antaa ruoalle erityisen maun. Pikkelöintiä käytetään yleisesti vihannesten, kuten kurkkujen, porkkanoiden, paprikoiden ja sipulien säilömiseen, mutta myös hedelmiä...
Gurmee.net on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien