Parhaat Ruokablogit

Gurmee.net

Paras Pizza Bianco

10 Kesäkuu 2020

Kaupallinen yhteistyö Polarin ja Kohokohdan kanssa. Meidän keittiössämme leivottiin viikonloppuna pizzaa melkoiset määrät kun intouduimme testaamaan uutta paistoteräs -alustaa joka on suunniteltu pizzojen paistoon. Perheen omaan huumoriin kuuluu jo lausahdus joka minulta tuntuu joka ikinen kerta pääsevän suusta pizzaa tehdessä: Mä jotenkin tykkään tosi paljon näistä tomaattikastikkeettomista pizzoista. Ja totta se on. Kun pizzasta jättää pois tomaattikastikkeen ja lisää pintaan sen sijaan pienen tilkan hyvää oliiviöljyä, tulee pinnasta ihanan rapea ja maukas.

kasvisruoka ruoka sponsoroitu vege

Lue koko juttu täältä »

Gurmee.net on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »