Graafikon keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien
1 Graafikon keittiössä
Bagelit
25 Tammikuu 2019
Suunnittelin tämän reseptin Kotiseutu-uutisissa ilmestyvää ruokakolumnia varten, jonka menun teemaksi valitsin alkutalven sesonkiherkun veriappelsiinin. Appelsiini ei keitossa tule kovinkaan vahvasti esille, mutta tuo kuitenkin sellaista pientä hapokuutta makuun. Voit aivan hyvin jättää veriappelsiinin pois ja lorauttaa hieman vettä, mikäli keitto tuntuu hyvin paksulle. Joskus tekee mieli tehdä tomaattikeittoa hitaasti mutkia suoristamatta. Kaltata tomaatit ja keitellä keittoa kasaan tunti kaupalla.
Graafikon keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien