Graafikon keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien
25 Tammikuu 2019
Nämä piimäletut ovat osa veriappelsiinin innoittamaa menuta, jonka suunnittelin ruokakolumniini Kotiseutu-uutisiin. Letut maistuvat mainiolle myös klassikkolisukkeiden kermavaahdon ja mansikkahillon kera. Mutta suosittelen kyllä kokeilemaan tätä laatimaani versiota. Kirpeän makea veriappelsiini, lempeä mascarpone ja kardemummalle maistuvat letut ovat erinomainen yhdistelmä. Piimä-veriappelsiiniletut 5 dl pimää 4 dl vehnäjauhoja 3 kananmunaa 100 g voita + paistamiseen 1 rkl sokeria 0,5 tl suolaa 1 tl ruokasoodaa 1 tl leivinjauhetta 0,5 tl kardemummaa 1 veriappelsiini Mascarpone-kermavaahto 200 g mascarponea 2 dl kuohukermaa 1 rkl tomusokeria 1 tl vaniljauutetta 1 veriappelsiini Yhdistä kuivat aineet.
Graafikon keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien