foodbytwins on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Huhtikuuta 2020 lähtien
1 foodbytwins
Graavilohi – joulun graavilohicarpaccio resepti
27 Lokakuu 2022
Kaupallinen yhteistyö Yutakan kanssaUdonkeitto on kuin meille tutumpi ramen-keitto, mutta ramen-nuudeleiden sijasta keitossa maistuvat udonnuudelit, jotka ovat täysin vegaanisia. Perinteinen ramen keitto syntyy liemestä, taresta ja nuudeleista. Tare on maustekastike, joka laitetaan keittokulhon pohjalle ennen lientä ja nuudeleita. Tässä reseptissä ramen on maustettu valkoisella misolla eli japanilaisella fermentoidulla soijapaputahnalla, sekä ponzulla eli sitrushedelmillä maustetulla soijapohjaisella kastikkeella. Resepti pohjautuu lihaliemeen jonka voit tehdä itse tai käyttää valmista lihalientä.
foodbytwins on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Huhtikuuta 2020 lähtien