epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
30 Tammikuu 2020
1,5 dl kädenlämpöistä vettä 2 tl kuivahiivaa 1 tl sokeria 4 dl vehnäjauhoa 1 tl hienoa merisuolaa 1 dl raastettua parmesaania 2 rkl hyvää oliiviöljyä 0,5 tl karkeaa merisuolaa 0,5 tl sipulijauhetta 1 tl kuivattua oreganoa 0,5 tl fenkolinsiemeniä sopivasti chilihiutaleita Sekoita kulhossa vesi, hiiva sekä sokeri ja odota 10 minuuttia kunnes hiiva herää. Sekoita keskenään vehnäjauho, hieno merisuola sekä parmesaani ja sekoita se nesteen joukkoon. Kaada pinnalle oliiviöljy ja alusta taikina yleiskoneessa (taikinakoukku) noin 12 minuuttia. Valmiin taikinan pitäisi nyt olla pehmeää ja notkeaa, mutta ei takerru sormiin. Taputtele taikina noin 10 x 30 cm levyksi, peitä tuorekelmulla ja anna kohota tunnin ajan.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien