epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Sichuanilainen Chiliöljy
21 Elokuu 2020
Hyvälle aterialle hyvä jälkiruoka, tottakai, ja mielellään taas niistä kauden aineksista. Tässä käytin punaherukoita koska niitä oli parhaiten saatavilla. Yhtä hyvin valko- ja viherherukat sopisivat oikein hyvin tähän jälkiruokaan yhdessä punaherukan kanssa tai ilman. Herukat ja valkosuklaavaahto on ihana combo täyteläistä makeutta ja raikasta kirpeyttä. Rapujen kanssa tulee askarreltua sen verran pitkään, että jälkkärin on hyvä olla mahdollisimman helppo ja etukäteen valmistettava niin ettei tarvitse kuin nostaa annokset jääkaapista pöytään ja se on siinä.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien