epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Kanan lento
7 Syyskuu 2022
Kun media joka käänteessä muistuttaa sähkön säästämisestä, niin meillä kahden hengen arkitaloudessa on jo pitkään käytetty air fryeria ja painekeitintä aina kun se on tarkoituksenmukaista. Onhan se toki ihan eri asia hauduttaa possunposkia 3600W uunissa 3-4 tuntia – kuin hauduttaa ne pehmeiksi 1000W painekeittimessä puoliteholla 45 minuutissa. Melkoinen ajan- ja sähkönsäästö. Tai jos ensin esilämmittää 3600W uunin ja sitten paistaa siellä pienen määrän ruokaa – kuin 1425W airfryerissa pikaisesti paahtaa ensin valkosipulit ja sen jälkeen kypsentää pienen erän lihapullia. (Vanhempi reseptimme uunissa paahdetuille valkosipuleille on täällä.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien