epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
7 Joulukuu 2023
Itsenäisyyspäivän ateriaksi yritin kerrankin tehdä jotain yksinkertaista, ja mikäpä olisi yksinkertaisempi alkuruoka kuin tartarpihvi. Mutta jotta se ei olisi se sama vanha tylsä, niin piti vähän ryhtyä kikkailemaan tartarin lisukkeiden kanssa. Tavallisen sipulin korvasin pikkelöidyllä punasipulilla ja punajuuren jätin kokonaan pois lautaselta. Mietin sitäkin, että tarjoaisin tartarin kanssa perunalastuja, mutta perunalastut vaihtuivat johonkin paljon parempaan… Tartarpihvi ”2023” kahdelle 160-200 gnaudan paistia tai fileetä hienoa merisuolaa mustapippuria myllystä 2munankeltuaista pikkelöityä punasipulia maustekurkkua kapriksia perunatuilet Hienonsin lihan leikkaamalla sen veitsellä muutaman millin kuutioiksi. Maustoin lihan suolalla ja...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien