epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Aamiaisvohvelit
3 Syyskuu 2024
Sadonkorjuun aika on parhaimmillaan ja syyskuun neljäs onkin nimetty suomalaisen ruoan päiväksi. Nyt kannattaa tehdä ruokaa suomalaisista raaka-aineista ja ainakin vähäksi aikaa unohtaa eksoottisemmat reseptit. Aloitin viikonlopun keittelemällä uuniomenahillon (jota jotkut kutsuvat nimellä omenavoi) ystävältä saamistani pikkuompuista. Tässä uuniomenahillon lisäksi myös muutama sellainen vanhempi resepti, joka on jäänyt trendikkäämpien ruokien varjoon. Uuniomenahillo 10litran kattila 8 litraakuorittuja, lohkottuja kotimaisia omenoita 5 dlvettä 1 kgsokeria 0,5 kgfariinisokeria Leikkaa omenat neljään osaan, kuori lohkot ja poista siemenkota.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien