epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
21 Maaliskuu 2024
Näiden suklaakakkutryffelien tekijällä ei saa olla kiire, sillä ensin aineksista leivotaan kaksi ohutta kakkua, joista yksi odottelee päivän tai pari jääkaapissa, ja toinen kuivataan ja jauhetaan korppujauhoksi. Vasta sitten pääsee pyörittelemään näitä herkullisia kakkupalleroita, joita kai tryffeliksikin voi kutsua. Kakkujen leivonnasta minulla meni melkein pari viikkoa ennen kuin ehdin tryffeleiden kimppuun, joten tumma suklaakakkupohja oli väliajan pakastimessa ja vaaleampi kakkupohja sai ihan rauhassa kuivua korpuksi. Itse asiassa tätä reseptiä voi soveltaa varmaan melkein mihin tahansa kakkutaikinaan, mutta suklaisena tämä on erityisen hyvää. Taikinasta leivotaan kakku, josta kakusta valmistetaan tryffelitaikina ja.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien