epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
22 Huhtikuu 2024
Cacio e pepe on pastaruokien klassikko, roomalainen ikoni. Se on kermainen pasta ilman kermaa, voita tai öljyä. Cacio e pepe, juustoa ja pippuria, mutta mitä yksinkertaisempi ruoka ja vähemmän aineksia, sitä huolellisemmin tuo ruoka tulee valmistaa ja sitä laadukkaampia niiden ainesten tulee olla, vaikka kyse ei todellakaan olisi kuin pastasta ja juustosta. Pasta Tavallista spagettia voi käyttää jauhelihakastikkeen tms paksun kastikkeen kanssa, mutta mitä ohuempi pastakastike, sitä karkeampi pastan tulee olla. Tavallinen spagetti on aivan liian liukasta jotta ohut kastike tarttuisi siihen kiinni ja silloin kastikkeen joutuisi lopuksi lusikoimaan vasta lautasen pohjalta.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien