epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
13 Marraskuu 2019
Yhdestä kananmunanvalkuaisesta, sokerista ja siivilän läpi puristetusta marjasurvoksesta syntyy viidessä minuutissa jälkiruoka neljälle, hinta alle 20 c/annos, tai jopa vähemmän jos puolukat on itse poimittuja. 1 munanvalkuainen (paino noin 30 grammaa) 2,5 rkl sokeria pinnalle: Laita valkuainen puhtaaseen lasi tai metallikulhoon. Lisää munanvalkuaisen joukkoon 0,5 rkl sokeria ja ala vaahdottaa, mieluiten sähkövatkaimella. Kun valkuainen alkaa vaahtoutua, lisää loppu sokeri ruokalusikallinen kerrallaan koko ajan vatkaten kunnes kulhossa on napakkaa vaahtoa, jonka pinnalle vatkainta nostettaessa muodostuu teräviä huippuja. Puserra puolukkasurvos tai –hillo tiheän siivilän läpi marenkivaahdon päälle ja jatka vatkaamista kunnes vaahdon...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien