epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Itsenäisyyspäivä - Unohtuiko jotain?
24 Marraskuu 2019
Ranskalaisittain nimetty Coeur de Filet Provençale on klassikkoannos, jonka Ravintola Lehtovaaran keittiömestari kehitti Helsingin olympialaisten aikaan ulkomaisia asiakkaita varten. Kokonaisena kypsennetty naudan sisäfilee, valkosipuliperunat ja voissa paistetut herkkusienet – siinä herkun raaka-aineet pääosin. Lehtovaaran resepti on säilynyt heillä muuttumattomana alusta alkaen. Tämä on epätrendikkään keittiön resepti, kotioloissa ”körtsikkä”, jossa tällä kertaa on naudanlihan tilalla hirven sisäfilee. Ohje on aivan sama kummallekin.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien