epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Veriappelsiinitrifle (ja vadelmakermaleivokset)
30 Tammikuu 2021
Ranskalaisen keittiön klassikko pot-au-feu ei itse asiassa välttämättä ole syntynyt juuri Ranskassa. Kasvisten kanssa keitettyä lihaa on valmistettu eri puolilla maailmaa iät ja ajat. Nimi ja kattilan sisältö vaihtelevat, mutta perusajatus on sama niissä kaikissa. Tätä ruokaa, pot-au-feu, pidetään kuitenkin kaikkien lihakeittojen äitinä ja se on Alsacen maakunnan ehkä tunnetuin ruokalaji. Pot-au-feu on suhteellisen suuritöinen, mutta ei vaadi Cordon Bleu -koulutusta.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien