epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Aprikoosikana
9 Elokuu 2023
Helan går, mutta entä jälkiruoka? Pistaasilevitepurkki (jonka mahdollisesti bongasin ehkä jostain Cittarista) oli odottanut sopivaa reseptiä jo monta kuukautta, kunnes nyt keksin sellaisen, pistaasitahnalla maustetun crème brûleén eli paahtovanukkaan. Ja koskapa vadelmat ovat pistaasin parhaita kavereita, nekin pääsivät mukaan. Tämä jälkiruoka on helppo valmistaa ja se voidaan paistaa valmiiksi jääkaappiin odottelemaan jopa pari päivää ennen kuin se on tarkoitus nauttia. Sokerointi ja sen paahtaminen tehdään vasta juuri ennen tarjoilua, jolloin sokeri muodostaa tuon crème brûléelle ominaisen, ihanan rapean pinnan.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien