epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
21 Elokuu 2023
Luin Yotam Ottolenghin aprikoosikanareseptin, mutta voi voi, siinä valmistettiin kokonainen kana ja mausteena oli aprikoosien lisäksi muun muassa säilöttyä sitruunaa, mitä on todella vaikeaa löytää Suomesta tavallisesta kaupasta samoin kuin kokonaista tuoretta broileriakaan. Sillä reseptillä ei vaan nyt onnistu tekemään. Toisaalta aprikoosi on itsessään jo sen verran hapokas hedelmä, että se ei välttämättä edes tarvitse sitruunaa. Mutta minulla oli reseptissä mainittuja timjamia, jeeraa, fariinisokeria sekä dijonsinappia, joten hain kaupasta tuoreita aprikooseja sekä maustamattomia broilerin paistileikkeitä ja tästä se lähtee kun soveltaa aineksia. Nyt jäi maistamatta miltä aprikoosikana Ottolenghin reseptillä olisi maistunut, mutta...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien