epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Juhannus 2024
9 Kesäkuu 2024
Blogissamme on yksi pissaladière resepti kymmenen vuoden takaa, joten ehkä olikin jo aika tehdä se uudelleen, mutta tällä kertaa hiukan eri tavalla. Tuo pastry chef Anna Higham’in briossitaikinan resepti nimittäin jatkuu valmistamalla siitä pellillinen pissaladièrekierteitä. Perinteisessä pissaladièressä taikinapohjan päälle levitetään haudutettua sipulia, koristellaan se sardelleilla sekä mustilla oliiveilla, ja paistetaan kuten pizza - ja sehän onkin eräänlainen pizza, provencelainen pizza. Nimi tulee sardellitahnaa tarkoittavasta sanasta pissalat. Tässä uudessa versiossa makuaineet leivotaan taikinan sisään kuten korvapuustissa.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien