Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Parsa-sitruunarisotto

25 Huhtikuu 2023

Aihisen Kape totesi IS haastattelussa, että parsa on juuri nyt ihan parhaimmillaan. Eipä siihen ole vastaan sanomista, joten parsanippu ostoskoriin ja kokkaamaan. Perulaisesta ja meksikolaisesta tarjonnasta on siirrytty jo vähän lähemmäs Suomea Eurooppaan, Italiaan ja Espanjaan. Italialainen vihreä parsanippu oli niin hyvän näköinen ja ihan siedettävän hintainenkin, että se pääsi maustamaan viikonlopun sitruunaista risottoa. Sen verran parsasta, että jos kaupassa on valinnan varaa, risottoon sopisi erityisen hyvin sellaiset ihan ohuet parsat, joista saa paljon pieniä nuppuja koristeeksi.

Kala kausiruoka kuha parsa pecorino riisi risotto salvia sitruuna

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »