epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
3 Toukokuu 2023
Joillekin ulkogrillaaminen on ympärivuotista, toisille erityisesti kesäkokkaamista ja monille grillikausi alkaa Vappuna. Grillilihoja on nykyisin tarjolla valtava valikoima, kun lihatalot ovat huomanneet niiden potentiaalin saada lihasta parempi hinta. Se mikä ennen laitettiin jauhelihaksi fileiden, paistien ja potkien leikkaamisen jälkeen, tarjotaankin asiakkaalle nykyisin herkullisena grillilihana, tomahawkina, entrecôtena, flank steakina, picanhapaistina, petite tenderinä, maminhana, plumana, presana, secretona jne. Hyvä näin. Kaikkia näitä ollaan vuosien varrella syöty niin koti- kuin ulkomaisissa ravintoloissa sekä tietysti myös itse grillattuna.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien