epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Katkarapuburritot
24 Helmikuu 2022
Miten tässä taas kävi näin? Eihän minun oikeastaan ollut edes tarkoitus leipoa laskiaispullia, vaan hasselpähkinäpraliini–crème mousselinella (onpas pitkä ja hankala nimi) täytettyjä Paris-Brest -leivonnaisia. Mutta mitä enemmän asiaa ajattelin, nämähän ovat oikein hyviä myös laskiaispullina. Itse asiassa suorastaan täydellisiä, sillä kypsymisen aikana tuulihattutaikinasta tehdyn leivonnaisen sisään muodostuu tyhjä tila, jonka voi täyttää- paitsi sillä oikealla hasselpähkinäjaniinedelleen..
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien