epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
26 Syyskuu 2024
No nyt on taas tosi retroresepti siltä ajalta kun vain ravintola-alan ammattilaiset tunsivat sanan bechamel ja taviksille se oli valkokastike. Mutta mummolapa tuunasikin tämän tavallisen valkokastikkeen kaikkien (siihen maailmanaikaan) lasten herkuksi, kananmunakastikkeeksi, joka sopii paremmin kuin hyvin kaikkien kotimaisten vaaleiden kalojen seuraksi. Nostetaan siis loistava resepti historian hämärästä, kas tässä. Kananmunakastike kalalle 40 gvoita 3 rklvehnäjauhoja 5-6 dllämmintä maitoa 3keitettyä (10 min) kananmunaa 1 tlsuolaa hiukanvalkopippuria kourallinenhienonnettua tilliä Maito kannattaa ensin lämmittää mikrossa vähän yli kädenlämpöiseksi, jolloin kastikkeen tekeminen on sujuvampaa. Keitä kananmunat, jäähdytä ja kuori ne.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien