epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
9 Lokakuu 2020
Maksalaatikon valmistus ei ole vaikeaa, hiukan hidasta kylläkin. Ensin täytyy keittää riisi/ohrapuuro ja jäähdyttää se, sitten pitää kuullottaa hienonnetut sipulit, silputa mausteet, jauhaa maksa, sekoittaa ja paistaa. Yhden illan työ siinä muun puuhan ohessa. Ei mikään ihme, että valmis einesmaksalaatikko on niin suosittua. Kotitekoinen maksalaatikko 2 dl puuroriisiä 1,5 dl rikottuja ohrasuurimoita 6 dl vettä 30 + 30 g voita 15 dl maitoa 600 - 650 g jauhettua naudanmaksaa 2 sipulia hienonnettuna 4 rkl hienonnettua tuoretta meiramia noin 0,5 dl rusinoita veitsellä hienonnettuna 1,5 rkl hienoa merisuolaa 2 kananmunaa (koko M) vatkattuna 5 rkl tummaa siirappia mustapippuria myllystä Hienonna sipuli ja kuullota se lopussa voissa pehmeäksi.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien