epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
17 Lokakuu 2020
Ruokamediassa on viime aikoina esitetty huolta siitä, voiko kantasuomalaisen huippukokin Suomeen perustama etnoravintola olla aito ja autenttinen, ja suureksi ongelmaksi nostetaan ymmärtämättömyys ruoan kulttuuritaustasta. Supisuomalaiset ravintoloitsijakokit on otettu tulilinjalle samoin kuin ruokalehdet ja –ohjelmat sekä myös ruokabloggaajat, joita viimeksimainittuja moititaan kritiikittömästä hehkutuksesta näitä suomietnoravintoloita kohtaan koko Suomen ollessa kuulemma muutenkin ”irrallaan läntisestä keskustelusta”. Mielenkiintoisia pohdintoja. Tosin The Guardianin ruokakriitikko ja kolumnisti Jay Rayner kirjoitti samasta aiheesta viime vuoden maaliskuussa, kun Gordon Ramsay oli avannut ravintolan, joka tarjoaa ”autenttista...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien