epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
30 Marraskuu 2018
Pikkujoulun makkarakranssi (neljälle) makkaraa(tässä Hvitfelt hevospaistimakkara 450 g paketti) 3 rkl tomaattipyreetä 3 rkl hyvää sinappia (kotisinappi) 1 kananmuna + 1 rkl vettä suolaa ja mustapippuria myllystä viimeistelyyn laakerinlehtiä ja puuvartista timjamia & rosmariinia Levitä lehtitaikina leivinpaperille ja tarvittaessa kauli se ihan ohueksi. Siirrä leivinpaperi taikinoineen uunipellille. Leikkaa makkara 4-5 cm pätkiksi ja jos makkarassa on muovikuori, poista se. Luonnonsuolikuorta ei tarvitse poistaa. Asettele makkarapalat taikinalle ympyrän muotoon jättäen palojen väliin noin puolen sentin raon ja leikkaa lautasia tms apuna käyttäen kranssin reuna ja keskiosa siten, että makkaran molemmin puolin jää sentti tai pari taikinaa.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien