epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Pökälemunkki menee jo teekkarihuumorin puolelle?
12 Huhtikuu 2022
Pääsiäisen klassikko on lampaan, tai oikemminkin karitsanpotka, joka on hauduttamalla kypsennetty niin meheväksi että liha melkein itsekseen tipahtaa luusta irti. Valmistaminen on helppoa. Kun potkat on saatu uuniin, seuraavan kerran nitä täytyy vilkaista vasta muutaman tunnin kuluttua. Pitkään hauduttamalla myös kaikki rasva, kalvot ja muut sidekudokset häviävät liemen joukkoon ja jäljelle jää pelkkä herkullinen liha. Potka kastikkeineen ei välttämättä tarvitse seurakseen muuta kuin perunasosetta tai riisiä sekä jotain salaattia, mutta aina voi tietysti keksiä jotain muutakin.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien