epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
15 Huhtikuu 2022
Mämmijälkiruokia meillä on blogattu aika monta kertaa, joten nyt tuodaan pääsiäisen ruokapöytään vaihteeksi tällainen valkosuklaa-passionhedelmä-yhdistelmä. Valkosuklaamousse itsessään on aivan liian makeaa ja passionsorbetti aivan liian kirpeää, mutta yhdessä ne ovat enemmän kuin osiensa summa, täydellinen makuyhdistelmä. Resepti on kuudelle. Valkosuklaamousse 200 g valkosuklaata 1 + 1 dl vispikermaa 1 rkl tomusokeria 1 valkuainen 1 tl erikoishienoa sokeria ripaus viinikiveä Paloittele valkosuklaa mikronkestävään kulhoon ja lisää 1 l kermaa. Sulata suklaa 10 sekunnin jaksoissa noin 1 – 1,5 minuutin ajan välillä sekoittaen kunnes seos on täysin tasaista.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien