epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
18 Lokakuu 2021
Halloween on kohta täällä, mutta muheva kurpitsapannukakku maistuu muulloinkin. Itse asiassa tästä taisi tulla meille uusi ykkössuosikki kaikista kurpitsaresepteistä. Tämä kurpitsapannari katosi valurautapannultaan alta aikayksikön, mutta onneksi kurpitsaa on jäljellä vielä toinen puolikas, josta tätä voi heti paistaa lisää. Myskikurpitsa on sen verran makea, että sen valmistuksessa kannattaa käyttää suolaa hiukan ronskimmin kuin muussa ruoanlaitossa. Maailman paras kurpitsapannukakku puolikas keskikokoinen myskikurpitsa oliiviöljyä, hienoa merisuolaa ja mustapippuria myllystä iso kourallinen kevätsipulia ohuina viipaleina 2 rkl hienonnettua tuoretta tilliä 4 munaa 1 dl maitoa 1/4 tl raastettua tuoretta inkivääriä 3 rkl creme fraichea 1...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien