epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Heinäkuu 2019
Astioina käytimme biohajoavia lautasia ja mukeja, mutta käytettävyyden takia omasta keittiöstä napattiin mukaan ihan oikeat ruokailuvälineet. Gazpacho 600 g tomaatteja puolikas punainen paprika puolikas kurkku 2 valkosipulinkynttä 2 rkl sherryviinietikkaa 0,5 dl oliiviöljyä 1 dl panko -korppujauhelmaa 1 dl kylmää vettä 1 rkl sitruunamehua 1 tl suolaa 2 rkl sokeria 0,5 tl sitruunapippuria muutama tippa tabascoa hyppysellinen chilihiutaleita Kalttaa tomaatit, kuori ne ja poista kanta. Kuori kurkku ja paloittele se. (Virallisen totuuden mukaan sekä tomaateista että kurkusta pitäisi myös poistaa siemenet, mutta sitä en nyt tässä tehnyt. ) Tyhjennä paprikasta siemenet.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien