Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Joulurauhaa

24 Joulukuu 2017

Epätrendikäs ruokablogi toivottaa kaikille rauhaisaa ja maukasta joulua. Ruokatieto ry:n mukaan Suomessa perinteisesti nautittu joulukinkku on tullut joulupöytiimme vasta 1900-luvulla. Pääruokana saattoi tosin olla vielä 1920-ja 1930 -luvuilla kinkun sijaan jokin muu liha, esimerkiksi paistettu lampaanlapa. Riisiä alettiin tuoda Suomeen vasta 1800-luvulla. Sitä pidettiin eksoottisena ja arvokkaampana kuin ohraa, joten riisipuuroa valmistettiin erityisesti juhlaruoaksi.

Joulu

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »