epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
5 Tammikuu 2018
Etsin suolakaramellifondantin ohjetta ja kokeilinkin paria, mutta vaikka kuinka tein tarkalleen reseptin mukaan, kumpikaan ei onnistunut. Sitten päädyin suolakaramellimuffiniin, joka ei ole fondant, mutta saa kelvata paremman puutteessa. Jälkiruokana makea suolakaramellimuffin sai seurakseen kirpeää passionhedelmäkastiketta, marenkia, (kaupan) vaniljajäätelöä sekä karhunvatukoita. Melko juhlavaa. Suolakaramellifondant/muffinit (6 normaalikokoista tai 8 pientä) 70 g paahdettua valkosuklaata 20 g voita 30 g vettä 40 g kermaa 20 g fariinisokeria ripaus suolaa Leikkaa yksi valkosuklaalevy pieniksi paloiksi, levitä palat vieri viereen uunipellille leivinpaperin päälle ja paahda uunissa 175 asteessa muutamia minuutteja kunnes suklaa alkaa sulaa...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien