epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
7 Huhtikuu 2021
Jos pääsiäisen ruokapöydässä on ollut lampaanpotkaa, lampaanviulu, tai muuten isompi määrä mitä tahansa lihaa, siitä yleensä jää tähteitä. Kun meillä näiden tähteiden (onneksi vain ihan pieni määrä) lisäksi jääkaapin vihanneslokeroon oli jäänyt sopivasti 250 g pussi tuoretta pinaattia, valitsimme helpoimman ja nopeimman keinon hävikin hyödyntämiseen: teimme niistä tällä kertaa täytettyjä pinaattiohukaisia. Tuoreesta, itse ryöpätystä pinaatista saa tehdyksi koostumukseltaan hiukan karkeampaa kuin kaupan pakastepinaatista, mikä sopii tällaiseen oikein hyvin. Pinaattiohukaiset (8 kpl) 250 g tuoretta pinaattia 3 dl vehnäjauhoja 3 munaa 5,5 dl maitoa 1 tl suolaa voita paistamiseen Ryöppää ensin pinaatti. Kuumenna kattilallinen vettä kiehuvaksi...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien