epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Napolilaiset pikkuleivät ovat takuuvarma äitienpäivähitti
20 Huhtikuu 2021
Yleensä vesimelonista syödään vain mehukas, punainen sisus ja kuoret päätyvät biojätteeseen. Kuoret voi kuitenkin käyttää hyödyksi ja luin jostain, että ne ovat erittäin kuitupitoisia. Pikkelöidyt vesimelonin kuoret ovat todellista ”hävikistä herkkua”. Niiden valmistamiseen on netissä useitakin erilaisia ohjeita, jotkut ovat pirteän rapeaa pikkeliä, jotkut viimeistelty melkein marmeladiksi. Niin tai näin, säilömällä vesimelonista poistetaan ohuelti vain vihreä pintaosa, ja kaikki loput kuorenpalat pääsevät uimaan mausteiseen liemeen.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien