epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
26 Joulukuu 2020
Ostimme ravintola Savoyn joulumyyjäisistä pienen kassillisen jouluherkkuja. Kassissa oli muun muassa tölkillinen hanhenmaksapateeta, joka oli valmistettu suomalaisen Hauhalan hanhifarmin eettisesti kasvatettujen hanhien maksasta (ei pakkoruokintaa), sekä todellista stadilaista lähiruokaa, Savoyn omalla katolla asustelevien mehiläisten keräämää hunajaa. Maksapasteija on yleensä muutenkin kuulunut joulupöytäämme ja koska superherkullinen hanhenmaksapatee ei säily loputtomiin, aloitimme sen tuhoamisen lähes välittömästi jo ennen jouluaattoa. Ranskalaiset rakastavat hanhenmaksaa pain d’epices –leivällä ja nämä sopivatkin yhteen erinomaisesti. Sellaista leipää ei kuitenkaan ollut käytettävissä enkä halunnut ryhtyä leipomaan, mutta tein...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien