epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
5 Tammikuu 2021
Epätrendikäs teemavuosi ”maailmanympärimatka lautasella” tarkoittaa myös sitä, että (tänäkin vuonna) viittaamme kintaalla vegaanihaasteille, tipattomalle tammikuulle, lihattomalle lokakuulle tai laihdutuskuureille bikinikesää varten. Perinteiset juhlapyhät ja muut tärkeät tapahtumat toki huomioimme päivityksissä. Ravintola Savoyn joulumyyjäisten hanhenmaksapateesta oli uudenvuodenaattona vielä sen verran purkin pohjalla, että siitä sai tehdyksi todella ylellisen ranskalaisen jälkiruoan uudenvuoden päivälliselle. Foie gras ei dominoi makua, mutta antaa positiivisella tavalla mielenkiintoisen uuden makuvivahteen pannacotalle. Vaikka tunnistaisi hanhenmaksan maun, sitä ei välttämättä osaisi yhdistää tähän jälkiruokaan.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien