epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Tonnikalapastaa ja sitruunapersiljaa
30 Huhtikuu 2020
Vaikka churrot eivät olekaan ykkösvalintani vapun makeaksi, niin kun löysin ”Serious Eats”in sivuilta vohveliraudalla valmistettavien churrojen reseptin, siihen oli pakko tarttua ja kokeilla. Tai siis, churrot - eihän nämä ole mitään churroja kun uppopaisto puuttuu, mutta voisiko näitä churro-vohveli- tekeleitä nimittää vaikka nimellä churreli? Lopputulos oli nimittäin enemmän vohveli kuin churro. Maku oli ihan ok, vaikka sitä oikeaa uppopaiston purutuntumaa, rapeaa pintaa ja pehmeää sisusta, tällä tavalla ei saa aikaan. Lisäksi valmiiden ”churrelien” pinta täytyy sivellä voisulalla jotta kanelisokeri tarttuisi siihen.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien