epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
22 Tammikuu 2019
Osallistuin marraskuussa ranskalaisen ruoan Menu Hommage à Paul Bocuse -ruokakurssille, jonka yksi ruokalaji oli ”Fricassèe de volaille de Bresse aux morilles”. Koska kurssin opettajalla, ranskalaisella keittiömestarilla ei juuri silloin ollut jatkokäyttöä Bressen kanojen rangoille, kanaryhmämme tasasi ne ja vei kotiinsa. Ihan kokonaista Bressen kanaa ei raaski käyttää kanakeitoksi, mutta kanan rangasta, jaloista ja siivistä saa aivan upean liemen kanakeiton pohjaksi. Siispä seuraavana päivänä keitin rangasta maukkaan kanaliemen pakkaseen, ja nyt myöhemmin liemestä kanakeiton, johon lisäsin vähän ”tavallista kanaa” (lue: broilerinlihaa). Volaille de Bresse , päältä valkohöyheninen ja sinijalkainen, nahan alta erittäin rasvainen ja kanaksi...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien