Ekun keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 24 Kesäkuuta 2020 lähtien
1 Ekun keittiö
Gluteeniton tonnikalapiirakka
16 Joulukuu 2023
Pohja: 2,5 dl 42 asteista vettä 1 tl suolaa 1 tl psylliumia 1tl sokeria Puoli pussia kuivahiivaa Loraus öljyä Vajaa 4 dl Lidlin gluteenitonta jauhoseosta Sekoita psyllium, suola ja sokeri veteen ja anna turvota noin 5 minuuttia. Sekoita hiiva, öljy ja jauhot joukkoon. Taputtele pohja pellille käyttäen jauhoja apuna. Itse tykkään käyttää karkeita riisijauhoja. Anna pohjan kohota 20 minuuttia ja levitä täytteet päälle ja paista 225 astetta ja noin 30 minsaa.
Ekun keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 24 Kesäkuuta 2020 lähtien