Ekun keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 24 Kesäkuuta 2020 lähtien
1 Ekun keittiö
Gluteeniton tonnikalapiirakka
6 Tammikuu 2024
1dl kaurahiutaleita 1/2 rkl psylliumia 1rkl pofiberiä 1 pss kuivahiivaa 4 dl vettä 1 rkl sokeria 1 tl suolaa 1/2 dl valkosipuli-basilika öljyä Kourallinen emmentaljuustoraastetta 1dl Virtasalmen viljatuotteen teffjauhoja 3,5 dl Virtasalmen viljatuotteen vaaleeta jauhoseosta Sekoita kaurahiutaleet, psyllium, pofiber ja kuivahiiva. Lisää reilu 42 asteinen vesi , sekoita hyvin ja anna turvota noin 10 minuuttia. Lisää muut aineet paitsi jauhot viimeisenä vähitellen ja hyvin sekoittaen. Itse sekoitin voimakkaasti puukauhalla. Muotoile öljyisin käsin pellille ja anna kohota noin 10 minuuttia.
Ekun keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 24 Kesäkuuta 2020 lähtien