Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien
1 Coconut Gastro
Raparperipizza
30 Marraskuu 2024
Kokeilimme tänä vuonna kasvattaa palmukaalia palstalla. Se osoittautuikin menestykseksi tänä vuonna palstalla, sillä rakastuimme sen makuun ja sato oli melkoisen suuri. Pakastimessa on edelleen muutama pussi palmukaalia josta ollaan tehty keittoja, pastaa ja paistettu sellaisenaan ruoan kylkeen. Palmukaali joka myös nimellä mustakaalina tunnetaan, on oikeastaan lehtikaali, jota on jalostettu. Tämä hurmaava kaalilajike on kotoisin Italian Toscanasta, jossa sitä on viljelty vuosisatojen ajan ja paikallisessa ruokakulttuurissa se on monen ruoan pääraaka-aineena.
Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien