Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien
28 Heinäkuu 2020
Afrikasta inspiraation saanut bataattipata on lempeän makuinen ruoka, joka maistuu leivän kanssa. Maapähkinävoi antaa padalle täyteläisen kermaisen maun. Resepti neljälle: 2 keskikokoista bataattia kuorittuna ja kuutioituna 1 prk kidneypapuja 1 sipuli hienonnettuna 2-3 valkosipulin kynttä murskattuna Pala tuoretta inkivääriä raastettuna (noin peukalon kokoinen pala) 1 tlk tomaattimurskaa 1 dl makeuttamatonta maapähkinävoita 3-4 dl vettä 2 tl juustokuminaa 1 tl kanelia 1 tl jauhettua korianteria 1 t suolaa Öljyä paistamiseen Kuumenna öljy kasarissa ja lisää pannulle sipuli, juustokumina, kaneli sekä korianteri. Kuullota hetki ja lisää bataatti joukkoon. Jatka paistamista vielä noin 5 minuuttia.
Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien